Parhaat Silmälasitarjoukset 2017


silmälasitarjoukset

Netissä on niin monta silmälaseja myyvää kauppaa, että lähes jokaisella hetkellä on ainakin yhdellä heistä alennukset meneillään. Tarjouksia metsästämällä voikin saada merkkikehyksiä ja -laseja suurilla alennuksilla, parhaimmilaan jopa alle puoleen hintaan.

Koska näitä eri nettikauppoja on kuitenkin niin monta, tekee se tarjousten etsimistä hieman työläämpää. Tämän takia olen luonut tämän sivun, johon kerään ajankohtaisia silmälasitarjouksia, ja päivitän niitä sitä mukaan kun niitä tulee ja menee.

Näin sinun ei itse tarvitse selata läpi kymmeniä eri sivuja, vaan voit katsella parhaat tarjoukset suoraan tältä sivulta jo minuuteissa. Paljon helpompaa ja nopeampaa, eikö totta? Listalle on lisätty myös aurinkolaseja koskevia tarjouksia, mikäli sellaisia on tullut vastaan.

Huomioitavaa silmälasitarjouksista​

Kannattaa huomata silmälasitarjouksia selatessa, että lähes aina tarjoushinnoista puhuttaessa tarkoitetaan sitä kaikkein halvinta mahdollista vaihtoehtoa. Tämän takia jos haluat mitään ylimääräistä linsseihin, nousee hinta heti tarjoushinnan yläpuolelle. Kuitenkin tarjouksien kautta voi säästää erityisesti merkkikehyksistä, ja joskus myös linsseistä.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana sen suhteen, mitä tarjous koskee. Kuluttajavirasto on huomauttanut varsinkin suomalaisia silmälasikauppoja niiden monimutkaisesta hinnoittelusta, mutta muutosta ei ole pahemmin vielä näkynyt. Yleisiä ongelmia ja harhoja aiheuttavat mm. seuraavanlaiset tarjoukset:​

  • Toiset lasit samaan hintaan / ilmaiseksi: Ilmaiseksi saat siis samanarvoiset kehykset ja halvat peruslinssit. Siis jos tilasit silmälaseihisi kunnolliset ja laadukkat, mutta hieman kalliimmat linssit, et saa ilmaisiin silmälaseihisi vastaavia linssejä vaan ne maksavat extraa.
  • Silmälasit / aurinkolasit alkaen X: Voi koskea vain tiettyä mallistoa. Lisäksi tarkoittaa aina halvinta perusvaihtoehtoa. Omilla muokkauksilla ja paremmilla linsseillä hinta voi olla huomattavasti korkeampi.
  • Kehykset -50 % / Ilmaiset kehykset: Kehykset itsessään ovat yleensä halvimpia osia silmälaseista, jonka takia niitä tarjotaan monesti tarjouksissa hyvinkin halvalla. Kuitenkin parempien linssien kanssa hinta voi nousta yllättävänkin korkeaksi.

Lensway Tarjoukset

Lensway.fi on eräs suurimmista silmälaseja netissä myyvistä kaupoista, jolla on monesti erittäinkin hyviä tarjouksia. Tällä hetkellä tarjouksina on

Kevään uutuuslasit enintään 149 € / 299 €

Lensway tarjoaa kevään 2017 uutta mallistoa kiinteällä katolla, jolloin yksiteholasien hinta on enintään 149 € merkkikehyksillä, ja moniteholaseilla 299 €.

Outlet myynnistä merkkikehyksiä 30 - 70 %

Tätä kirjoittaessa on Lenswayllä listattuna 227 merkkikehystä outlet -puolella alennetuin hinnoin. Valikoimaa löytyy kaikista tunnetuimmista silmälasikehysten valmistajista.

Katso valikoima ja tarjoushinnat tästä >>

Lenson Tarjoukset

Lenson.com on toinen Suomen suosituimmista nettikaupoista mitä tulee silmälasien ostamiseen. Tarjouksina tällä hetkellä on

Kaikista aurinkolaseista 10 % alennusta

Lenson tarjoaa aurinkolaseista 10 % alennuksen koodilla SUNNYSALE. Tarjous voimassa 31.8.2017 asti.

Uusille asiakkailla 10 € alennusta

Uudet asiakkaat saavat 10 euroa alennusta käyttämällä koodia nyk35u.

Iso määrä merkkikehyksiä 15 - 50 % alennuksella

Lensonilla on tarjolla iso määrä merkkikehyksiä vaihtelevillä alennuksilla, joita voit katsella tästä >>

Katso valikoima ja tarjoushinnat tästä >>

MisterSpex Tarjoukset

MisterSpex (entinen Lensstore) on ehkä tunnetumpi valtavasta valikoimastaan kuin tarjouksistaan, mutta heidän poistomyyntiään kannattaa pitää silmällä. Sieltä voi nimittäin löytää todella laadukkaita kehyksiä erittäin halvalla.

Poistokehykset jopa - 70 %

Tällä hetkellä MisterSpexillä on tarjolla jopa 945 erilaista kehystä poistohinnoin. Valikoiman voit katsoa tästä >>

Kaikista silmälaseista 20 % alennus

Koodilla silma20alennusmsx saat 20 prosenttia alennusta kaikista silmälaseista aina kesäkuun loppuun saakka.

Katso valikoima ja tarjoushinnat tästä >>

Instrumentarium Tarjoukset

Instrumentariumin tarjoukset koskevat yleensä edullisia kehyksiä tai toisia laseja ilmaiseksi, ja niin on nyttenkin. Ongelma näissä tarjouksissa on monesti se, että ne ovat aika monimutkaisia. Voi joutua hetken miettimään, mitä tarjoukseen oikein kuuluu, ja olla varovainen ettei siitä vahingossa poikkea, jolloin hinta pompsahtaa heti korkeaksi.

Kaikki kehykset - 50 % ja toiset lasit, silmä- tai aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle!

Tarjous koskee samanhintaista tai edullisempaa kehystä ja peruslinssejä. Laadukkaammat linssit toisiin laseihin puoleen hintaan. Ensimmäisen parin yksilöidyistä linsseistä saa myös 100 € alennusta.

Tarjous voimassa 23.4.2017 asti.

Aurinkolasit voimakkuuksilla alkaen 99 euroa

Ei koske Oakley, Serengeti- tai Uvex Sport -aurinkolaseja vahvuuksilla. Valikoima myös vaihtelee myymälöittäin.

Keops Tarjoukset

Keopas Optiikalla on tarjous meneillään uuden lasipalatsiin avatun myymälän kunniaksi. Tarjous on voimassa koko maassa, kaikissa yrityksen myýmälöissä.

Silmä - tai aurinkolasit voimakkuuksilla - 25 %

Tarjous koskee uusia ostoksia, eikä se koske Oakleyn aurinkolaseja. Voimassa tämä on 22 huhtikuuta asti.

Specsavers Tarjoukset

Specsaversin tarjoukset voivat kanssa olla monimutkaisia, joten lue ehdot ja tarjoukset tarkkaan ennen ostoa, jotta et vahingossa mene harhaan ja maksa yllättäen paljon suurempaa summaa.

Silmälasien ostajalla aurinkolasit kaupan päälle

Aurinkolaseihin tulee vakioyksiteholinssit. Vakiomoniteholinssit mahdollista saada 70 euron lisähintaan.

Kampanja voimassa 14.5.2017 asti

Kahdet Polo Ralph Lauren -silmälasit alkaen 99 €

Ostaessasi Polo Ralph Lauren silmälasit, saat vastaavat tai edullisemmat peruslinsseillä kaupan päälle.

Kampanja voimassa 9.4.2017 asti tai niin kauan kun varastoa riitttää.

Nissen Tarjoukset

Nisseniltä voi löytää kovia tarjouksia, mutta joskus ne ovat jopa hieman huvittavia, kuten tällä hetkellä pyörivä tarjous.

3 silmälasit 1 hinnalla

Tarjous toimii siten, että ostaessasi yhdet silmälasit saat

    1. Lisäksi vastaavan hintaiset lasit peruslinsseillä itsellesi sekä
    2. Kaverille annettavan lahjakortin, jonka arvo on joko 79 € mikäli ostit yksiteholinssit, tai 129 € jos hankit moniteholinssit.

Huomioi että lahjakortin voi käyttää vain kaveri, joka ei ole ostanut Nisseniltä mitään viimeisen 3 kuukauden aikana.

Kampanja voimassa 23.4.2017 asti

Osta Ray-Ban silmälasit, ja saat Ray-Ban aurinkolasit kaupan päälle

Jälleen kyseessä perinteinen toiset lasit edullisemmat tai samanhintaiset, ja linssit ovat peruslinssit.

Kampanja voimassa 23.4.2017 asti